אתר זה עשוי להשתמש ב'עוגיות' (Cookies) לצורך תפעולו השוטף והתקין, שיפור חווייתך והתאמה של האתר להעדפותיך האישיות. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. לעיון ב"מדיניות הפרטיות" לחץ כאן

whatsapp
לובלינסקי סכינים - הקצה החד של המטבח

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

THE LUCKY NUMBER 13

מהדורה מוגבלת
מותג הסכינים היפני KAI והשף הגרמני המוכר והאהוב טים מאלצר (Tim Mälzer), חברו יחדיו לפני 13 שנים לשיתוף פעולה אייקוני בתחום הקולינריה. שיתוף הפעולה ביניהם הוליד את סדרת Shun Premier, והשיג הצלחה מסחררת ברחבי העולם. המספר 13 מסמל מזל בתרבות היפנית ומן הראוי ש-13 שנות פעילות משותפת יצוינו בחגיגה מיוחדת, ע"י השקה של סכין ייחודית הנושאת את השם "מספר המזל 13" - The Lucky Number 13. הסכין יוצרה במהדורה מוגבלת וקיימים ממנה 5,555 יחידות בלבד ברחבי העולם!

 

שנות אחריות: 10 שנים
ארץ ייצור: יפן

עוד על המהדורה

הסכין באורך 15 ס"מ ומצוידת בצורת להב ייחודי הנקרא קיריצוקא (Kiritsuke), בעל קצה חד מאוד. להב הסכין עשוי מפלדת ליבה קשה במיוחד מסוג מתכת VG MAX, ומעליה 32 שכבות של פלדה דמשקאית. שילוב שתי הפלדות הללו יוצקות ללהב תכונות של קשיחות וגמישות כאחד. מדובר בסכין קלת משקל ורב תכליתית אשר ניתן להשתמש בה לביצוע משימות חיתוך מדוייקות שנעשות לרוב ע"י שילוב של סכיני אוסובה ויאנגיבה (Usuba & Yanagiba).

הסכין מיועדת לפעולות מגוונות במטבח, כמו: פילוט דגים, חיתוך וקיצוץ של ירקות ופירות, עבודה עם בשר ועוד.
תודות לצורתה הסימטרית היא מתאימה לימניים ושמאליים כאחד. כגימור מיוחד, וכמו בשאר סכיני הסדרה, בקצה הידית נחרט "ראש הפר" של Tim Mälzer - סימן ההיכר של השף הידוע. 

סדרת הסכינים

המותג היפני KAI

מאחורי תאגיד KAI היפני, עומדת היסטוריה סמוראית בת 800 שנה, של ייצור והשחזת סכינים. כמיטב המסורת של סכינים יפניות, הרואות בסכינים לא רק כלי עזר פונקציונאלי אלא גם יצירה, KAI שומרת בכל סכיניה על שילוב הרמוני בין אסתטיקה ועיצוב מינימליסטי, לבין נוחות, איכות ופונקציונליות. אלו הפכו אותה לבעלת שם עולמי באומנות הסכינים היפניות.

 

 

  • היישר מממלכת הסכינים היפנית

היישר מממלכת הסכינים היפנית

KAI נולדה ב-1908, בעיר סאקי ביפן. העיר ששוכנת במפגש של שני נהרות גדולים, זכתה לכינוי "עיר הלהבים". זאת משום שהיוותה את מרכז ייצור חרבות הסמוראים ביפן, למשך 800 שנה. בתחילת המאה ה-20, שלטונות יפן, כחלק מהליך המודרניזציה שעבר על המדינה, אסרו על נשיאת חרבות. גזירה זו, ביטלה מסורת עתיקה של ייצור חרבות סמוראים ואפשרה את צמיחתה של KAI כחברה מודרנית לייצור להבים. ב-1908  החליט בן המקום,  סג'ירו אנדו, לפתוח מפעל לייצור סכינים מתקפלות. תוך זמן קצר הסכינים האיכותיות של המפעל הקטן, עשו להן שם בשל האיכות, הדיוק והעיצוב האומנותי שלהן. אנדו הרחיב את הייצור, גם לסכיני גילוח וסכו"ם למטבח. 100 שנה אחר כך, KAI מוכרת בכל העולם כמאסטרית אמנות החיתוך ולא רק במוצרי מטבח, אלא גם במוצרים כגון: סכיני גילוח חד פעמיים, כלים כירורגיים, טיפוח אישי ומוצרים ביתיים ביפן.

  • אומנות החיתוך

אומנות החיתוך

ב-KAI מאמינים שכל סכין היא יצירת אומנות ולכן מקפידים על איכות מקסימלית, נוחות ועל אסתטיקה בעיצוב. כל סכיני המותג עשויות מהחומרים האיכותיים ביותר ומחזיקות מעמד לאורך זמן, אך גם מעוצבות לעילא, תוך שימת לב לפרטים הקטנים ביותר. בתרבות המטבח היפנית, נהוגה סכין חיתוך ייחודית לכל מטרה, אולם עם התרחבותה של החברה גם לעולם המערבי, ב-KAI הבינו שיש לייצר סכיני שף מקצועיות, רב שימושיות המתאימות למגוון רחב של משימות במטבח. סכיני השף של KAI מעוגלות, עם ידית עץ מרהיבה ומוקפדת. חלק גדול מהלהבים של סכיני השף של KAI עשויים מפלדה דמשקאית - שכבות של פלדה שמעניקה לסכין קשיחות לצד גמישות, מונעת קורוזיה, ומבטיחה חדות שחותכת מגוון של חומרים.

קרא עוד על אומנות החיתוךלכתבה המלאה