אתר זה עשוי להשתמש ב'עוגיות' (Cookies) לצורך תפעולו השוטף והתקין, שיפור חווייתך והתאמה של האתר להעדפותיך האישיות. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. לעיון ב"מדיניות הפרטיות" לחץ כאן

whatsapp
לובלינסקי סכינים - הקצה החד של המטבח

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

Seki Magoroku Kaname

ARTISTIC. TRADITIONAL. EXTREME

לובלינסקי גאה להשיק סדרת פרימיום מבית KAI היפנית! סדרה שהיא חלק מאוסף הפרימיום Seki Magoroku ושייכת למשפחת הסכינים העשויות פלדה תלת-שכבתית. משפחה זו, לצד מגוון הסכינים הדמשקאיות, מייצגת את מחלקת הפרימיום האיכותית של המותג. הלהב התלת-שכבתי של סכיני KANAME מלוטש עם גימור סאטן והוא משלים את המראה האלגנטי הכולל ומבטיח פונקציונליות וחדות לצד קלילות יוצאת דופן בעת החיתוך.

שנות אחריות: 10 שנים
ארץ ייצור: יפן

 

 

 

עוד על סדרת הפרימיום

TRADITIONAL: צורת הלהב של סכיני הסדרה שואבת השראה מסכין Kiritsuke המסורתית שמאופיינת בעיצוב מחודד אשר מבטיח טיפול נוח ובטוח בחומר הגלם. אמנם Kiritsuke היא סכין רב-תכליתית במטבח, אך שלושת הגדלים השונים של הלהב מאפשרים להשתמש בסכינים מסדרת Kaname למטרות שונות, ולכן הם שותפים נפלאים בהכנת מנות יצירתיות עם מרכיבים עדינים. 

 

ARTISTIC: כדי ליצור את העיצוב הטוב ביותר עבור הידית, הושקע מחקר, ידע וניסיון של אנשי מקצוע במטבח. התוצאה היא ידית PAKKAWOOD שחורה מגורענת, העשויה בעבודת יד מתוחכמת עם מעבר חלק מהידית למגן. צורתה המתומנת והארגונומית של הידית מאפשרת שליטה טובה בעת החיתוך, בעוד שהסכין שוכבת בבטחה ובנוחות בכף היד. 

 

EXTREME: להבי Kaname עשויים מפלדת VG Xeos קשה במיוחד, אשר עצמה מצופה בשתי שכבות פלדת אל-חלד. שיטת ייצור מיוחדת זו מקנה משקל קל במיוחד ומאפשרת חדות יוצאת מן הכלל הנשמרת לאורך זמן ומפחיתה את התנגדות המזון במהלך השימוש, מה שמבטיח חיתוכים חלקים ומדויקים.

רמת קשיות 60-62 (±1) HRC.

 

לרכישה>>קראו עוד על עוד על סדרת הפרימיום

מגוון SEKI MAGOROKU

המותג היפני KAI

מאחורי תאגיד KAI היפני, עומדת היסטוריה סמוראית בת 800 שנה, של ייצור והשחזת סכינים. כמיטב המסורת של סכינים יפניות, הרואות בסכינים לא רק כלי עזר פונקציונאלי אלא גם יצירה, KAI שומרת בכל סכיניה על שילוב הרמוני בין אסתטיקה ועיצוב מינימליסטי, לבין נוחות, איכות ופונקציונליות. אלו הפכו אותה לבעלת שם עולמי באומנות הסכינים היפניות.

 

 

  • היישר מממלכת הסכינים היפנית

היישר מממלכת הסכינים היפנית

KAI נולדה ב-1908, בעיר סאקי ביפן. העיר ששוכנת במפגש של שני נהרות גדולים, זכתה לכינוי "עיר הלהבים". זאת משום שהיוותה את מרכז ייצור חרבות הסמוראים ביפן, למשך 800 שנה. בתחילת המאה ה-20, שלטונות יפן, כחלק מהליך המודרניזציה שעבר על המדינה, אסרו על נשיאת חרבות. גזירה זו, ביטלה מסורת עתיקה של ייצור חרבות סמוראים ואפשרה את צמיחתה של KAI כחברה מודרנית לייצור להבים. ב-1908  החליט בן המקום,  סג'ירו אנדו, לפתוח מפעל לייצור סכינים מתקפלות. תוך זמן קצר הסכינים האיכותיות של המפעל הקטן, עשו להן שם בשל האיכות, הדיוק והעיצוב האומנותי שלהן. אנדו הרחיב את הייצור, גם לסכיני גילוח וסכו"ם למטבח. 100 שנה אחר כך, KAI מוכרת בכל העולם כמאסטרית אמנות החיתוך ולא רק במוצרי מטבח, אלא גם במוצרים כגון: סכיני גילוח חד פעמיים, כלים כירורגיים, טיפוח אישי ומוצרים ביתיים ביפן.

  • אומנות החיתוך

אומנות החיתוך

ב-KAI מאמינים שכל סכין היא יצירת אומנות ולכן מקפידים על איכות מקסימלית, נוחות ועל אסתטיקה בעיצוב. כל סכיני המותג עשויות מהחומרים האיכותיים ביותר ומחזיקות מעמד לאורך זמן, אך גם מעוצבות לעילא, תוך שימת לב לפרטים הקטנים ביותר. בתרבות המטבח היפנית, נהוגה סכין חיתוך ייחודית לכל מטרה, אולם עם התרחבותה של החברה גם לעולם המערבי, ב-KAI הבינו שיש לייצר סכיני שף מקצועיות, רב שימושיות המתאימות למגוון רחב של משימות במטבח. סכיני השף של KAI מעוגלות, עם ידית עץ מרהיבה ומוקפדת. חלק גדול מהלהבים של סכיני השף של KAI עשויים מפלדה דמשקאית - שכבות של פלדה שמעניקה לסכין קשיחות לצד גמישות, מונעת קורוזיה, ומבטיחה חדות שחותכת מגוון של חומרים.

קרא עוד על אומנות החיתוךלכתבה המלאה