אתר זה עשוי להשתמש ב'עוגיות' (Cookies) לצורך תפעולו השוטף והתקין, שיפור חווייתך והתאמה של האתר להעדפותיך האישיות. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. לעיון ב"מדיניות הפרטיות" לחץ כאן

whatsapp
לובלינסקי סכינים - הקצה החד של המטבח

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

איך שומרים על הסכינים שלי לאורך זמן ?

כדי לשמור על הסכינים לאורך זמן יש להקפיד על הוראות שימוש ותחזוקה המתייחסות לכל מוצר באופן פרטני ומפורטות על גבי אריזת המוצר.

הנחיות לשימוש נכון בסכין:

  • מומלץ לחתוך על משטחי עבודה מעץ, פלסטיק או אוקלון שאינם פוגעים בלהב הסכין. יש להמנע מחיתוך על משטחי עבודה מזכוכית, נירוסטה או שיש.
  • אין לחתוך עצמות או מוצרי מזון קפואים.
  • בעת החיתוך מומלץ להסיט את המזון באמצעות גב הסכין ולא בעזרת הלהב ובכך למנוע פגיעה בחדות הלהב. חריטה/ הדפסה על הסכין מבטלת את האחריות.

ניקיון ואחזקה:

  • יש להימנע מהכנסת הסכינים למדיח הכלים.
  • לאחר כל שימוש יש לשטוף את הסכין/ המוצר ולנגבם במטלית עד ייבוש. יש להמנע משימוש בספוגים או כריות ניקוי העשויים מחומרים קשים שעשויים לשרוט את הלהב או את ציפוי המוצר.
  • יש לאחסן את הסכין היבשה, באמצעות מגן להב / בלוק סכינים / מגנט קיר.
  • יש להרחיק סכינים וחפצים חדים מהישג ידם של ילדים.

השחזת סכינים:

  • השחזה שוטפת - מומלץ להשחיז באופן שוטף את הסכין, בהתאם לתדירות השימוש. בלובלינסקי קיימים אמצעי השחזה מגוונים, כמו: משחיזי גלגלים, מוט השחזה "שטול", אבני השחזה ומכונות השחזה. נשמח לסייע לך בהתאמת מוצר ההשחזה הנכון לסכין שברשותך.
  • השחזה מקצועית - בכדי לשמור על הסכין חדה לאורך זמן, אנו ממליצים להשחיז את הסכין אחת לשנה גם בבית המלאכה המקצועי של לובלינסקי, בהתאם לתדירות השימוש.
  • סכין משוננת - מומלץ שלא להשחיז סכינים משוננות באמצעי השחזה ביתיים. השחזה של סכין משוננת, יכולה להתבצע בבית המלאכה של לובלינסקי.