אתר זה עשוי להשתמש ב'עוגיות' (Cookies) לצורך תפעולו השוטף והתקין, שיפור חווייתך והתאמה של האתר להעדפותיך האישיות. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. לעיון ב"מדיניות הפרטיות" לחץ כאן

whatsapp
לובלינסקי סכינים - הקצה החד של המטבח

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

SEKI MAGOROKU REDWOOD

הסכינים מסדרת Seki Magoroku Redwood של המותג היפני KAI, עשויים נירוסטה עמידה ואיכותית עם מאפיינים יפניים טיפוסיים, הסדרה פונקציונלית והלהבים העשויים מפלדת אל-חלד חדים במיוחד. ידית הסכין מאפשרת אחיזה נוחה והיא מאופיינת באסתטיקה יפנית מסורתית. היא עשויה PAKKAWOOD הידוע בצבעו האדמדם ומכילה שרפי עץ איכותיים המקנים גמישות, עמידות בפני לחות ומראה אלגנטי ייחודי. 

שנות אחריות: 10 שנים
ארץ ייצור: יפן

 

 

 

עוד על הסדרה

הסדרה כוללת להבים משופעים באופן חד-צדדי ולהבים משופעים באופן דו-צדדי. ההשחזה החד-צדדית המסורתית של להבים יפניים ממזערת את החיכוך בין הלהב לחומר ומאפשרת חיתוכים מדויקים במיוחד, כמו למשל: בהכנת סושי. עם זאת כל הלהבים בסדרה חולקים מכנה משותף של פונקציונליות יציבה ומאוזנת היטב לצד חדות הנשמרת לאורך זמן. כל הלהבים של סדרת Seki Magoroku Redwood עשויים מפלדת אל-חלד 1K6

עם קשיות חומר 57 (±1) HRC.

סדרת הסכינים

המותג היפני KAI

מאחורי תאגיד KAI היפני, עומדת היסטוריה סמוראית בת 800 שנה, של ייצור והשחזת סכינים. כמיטב המסורת של סכינים יפניות, הרואות בסכינים לא רק כלי עזר פונקציונאלי אלא גם יצירה, KAI שומרת בכל סכיניה על שילוב הרמוני בין אסתטיקה ועיצוב מינימליסטי, לבין נוחות, איכות ופונקציונליות. אלו הפכו אותה לבעלת שם עולמי באומנות הסכינים היפניות.

 

 

  • היישר מממלכת הסכינים היפנית

היישר מממלכת הסכינים היפנית

KAI נולדה ב-1908, בעיר סאקי ביפן. העיר ששוכנת במפגש של שני נהרות גדולים, זכתה לכינוי "עיר הלהבים". זאת משום שהיוותה את מרכז ייצור חרבות הסמוראים ביפן, למשך 800 שנה. בתחילת המאה ה-20, שלטונות יפן, כחלק מהליך המודרניזציה שעבר על המדינה, אסרו על נשיאת חרבות. גזירה זו, ביטלה מסורת עתיקה של ייצור חרבות סמוראים ואפשרה את צמיחתה של KAI כחברה מודרנית לייצור להבים. ב-1908  החליט בן המקום,  סג'ירו אנדו, לפתוח מפעל לייצור סכינים מתקפלות. תוך זמן קצר הסכינים האיכותיות של המפעל הקטן, עשו להן שם בשל האיכות, הדיוק והעיצוב האומנותי שלהן. אנדו הרחיב את הייצור, גם לסכיני גילוח וסכו"ם למטבח. 100 שנה אחר כך, KAI מוכרת בכל העולם כמאסטרית אמנות החיתוך ולא רק במוצרי מטבח, אלא גם במוצרים כגון: סכיני גילוח חד פעמיים, כלים כירורגיים, טיפוח אישי ומוצרים ביתיים ביפן.

  • אומנות החיתוך

אומנות החיתוך

ב-KAI מאמינים שכל סכין היא יצירת אומנות ולכן מקפידים על איכות מקסימלית, נוחות ועל אסתטיקה בעיצוב. כל סכיני המותג עשויות מהחומרים האיכותיים ביותר ומחזיקות מעמד לאורך זמן, אך גם מעוצבות לעילא, תוך שימת לב לפרטים הקטנים ביותר. בתרבות המטבח היפנית, נהוגה סכין חיתוך ייחודית לכל מטרה, אולם עם התרחבותה של החברה גם לעולם המערבי, ב-KAI הבינו שיש לייצר סכיני שף מקצועיות, רב שימושיות המתאימות למגוון רחב של משימות במטבח. סכיני השף של KAI מעוגלות, עם ידית עץ מרהיבה ומוקפדת. חלק גדול מהלהבים של סכיני השף של KAI עשויים מפלדה דמשקאית - שכבות של פלדה שמעניקה לסכין קשיחות לצד גמישות, מונעת קורוזיה, ומבטיחה חדות שחותכת מגוון של חומרים.

קרא עוד על אומנות החיתוךלכתבה המלאה